注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

yoyo's

蓝蓝天空高挂我的梦

 
 
 

日志

 
 

2014年1月28日   

2014-01-28 01:51:00|  分类: 日記~ |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
今晚舍友话距见翻距暗恋噶高中同学心好痛。 
我谂翻起两年前噶我。我真系唔知点安慰距,因为根本就无咩野可以令距好受一点。 或者由于种种原因距无表白,不过甘样距仲可以一直中意落去,比起明知距唔中意你但系你都无可救药甘继续暗恋落去要好。
 “‘我只不过是爱上了你所以就比你卑微。’对不对?不要让这份卑微扩大,想想自己的好,女孩子要有一份傲气。" 我谂我唯一可以同距讲噶只有甘多,距无复我,我谂距应该系泪崩左。
 唉。真心唔觉得喊系咩好噶发泄方法,越喊越忧伤,喊完头又痛眼又肿皮肤又干个鼻又塞,最紧要系距根本就唔在乎,何必呢。所以,可以控制得住就控制住,坚强一d。
 距问我最近点,唉,我都唔知点答,唔想传播d负能量比距,加上其他原因都唔想比距知,我话“挺好的"。 
头好痛,训觉。
  评论这张
 
阅读(14)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017